BÆREDYGTIGHED

A LOVE STORY sætter en ære i at være miljøbevidste. Det er vores primære inspirationskilde. Med afsæt i bevidste holdninger om papirvalg og produktion gør A LOVE STORY, hvad der er muligt for at kunne passe godt på naturen. Alle papirvarer er trykt på FSC godkendt papir. Alle A LOVE STORYs plakater er produceret i Danmark. A LOVE STORY er stolt af kun at benytte danske virksomheder til produktion. Vi sætter en ære i at holde det dansk og nært, for vi ynder at støtte danske virksomheder og have fokus på den høje kvalitet og samtidig passe bedre på naturen ved at holde transporten kort og mindske CO2 udslip.

. . .

A LOVE STORY har ikke lagervarer

A LOVE STORYs lærredsprint, plakater og aluminiumsplader er ikke lagervarer. Dine køb bliver først printet, når du bestiller dem. På den måde undgår vi spild og overproduktion. Vi trykker kun de ordrer, der reelt giver glæde rundt om i jeres smukke hjem.

. . .

Bæredygtige plakater og rammer

Alle plakater trykt på FSC-cgodkendt papir i Danmark. Ligeledes er alle rammer også FSC godkendt.

FSC-mærket (Forest Stewardship Council) er en garanti for træ, du kan købe papirprodukter med god samvittighed. I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidigt er FSC en garanti for, at skovdriften tager mange hensyn til skovens biologiske mangfoldighed, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og en ordentlig løn. Princippet er at fælde træer i en skov, uden at skoven tager skade af det. FSC mærker træ fra de skove, der drives bæredygtigt.

FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. Når du vælger FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på verdens skove. Vil du vide mere, så besøg www.fsc.dk

. . .

Certificeret lærred – STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Vores lærred STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Med STANDARD 100-mærket kan du være sikker på, at alle komponenter i lærredet, er testet for skadelige stoffer, og at lærredet derfor er uskadelig for menneskers helbred. Testen udføres af uafhængige OEKO-TEX® -institutter på baggrund af det omfattende OEKO-TEX® kriteriekatalog. STANDARD 100 by OEKO-TEX® er en standard som er langt mere omfattende end lovgivningen i Danmark og EU (REACH) og derfor et godt redskab til at sikre overholdelse af lovkrav for skadelig kemi i produkter. Det er verdens førende mærkning for tekstiler og tekstillignende produkter (også halvfabrikata) der er undersøgt for sundheds- og miljøskadelige stoffer. A LOVE STORY'S lærred indeholder IKKE pvc. Vores underleverandør har hele tiden fokus på kvalitet og miljø. Der bruges strøm fra vindenergi og produktionen sørger for at mindske miljøbelastningen i produktionen på bedste mulige vis. Alle lærredsprint bliver printet i Danmark ved på den måde at undgå unødvendig transport.

Copyright © 2024 A LOVE STORY - Anne Mark Møller