Blyant – Sand

Blyanten emmer af luksus, og er perfekt til at skabe en skøn atmosfære og stemning på skrivebordet. 

Brug blyanten til at skrive noter, tanker, en kærlig hilsen og dagens gøremål ned. Det håndskrevne ord kan noget særligt. Ordene fylder mere, når de er skrevet i hånden. Du mærker autenticiteten, følsomheden, humoren, alvoren og personligheden. Du mærker mennesket bag.

Blyanterne er skabt på en 100 år gammel dansk håndværkstradition. De lavet af den fineste kvalitet med fokus på funktion, form og solide råvarer. Blyanterne er brudstærke, lette at spidse, kratter ikke og fremragende til skrivning.

Blyanten har en dyppet top og en 1. klasses grafitmine (stift) i HB hårdhed.

For mig persoligt er det ren hverdagsluksus at bruge lækre blyanter. Skriveoplevelsen bliver simpelthen bare bedre.

18,00DKK
BESKRIVELSE

For år tilbage fik jeg den fineste gave. Nemlig muligheden for at skabe navn, produkter, visuelt udtryk og art direction til brandet Monday Sunday. Min begejstring, lykkefølelse og taknemlighed vil ingen ende tage for denne fantastiske proces.


Derfor glæder jeg mig nu over at kunne tilbyde jer nogle af de produkter, jeg har designet for Monday Sunday. Jeg håber, I vil tage godt imod dem. De er skabt med stor kærlighed til den analoge verden, æstetik, detaljer og fantastisk godt dansk håndværk.

Der vil være notesblokke i smukke nuancer, de fineste blyanter og viskelæder af den højeste kvalitet.
Blyanterne er skabt på en 100 år gammel dansk håndværkstradition. De lavet af den fineste kvalitet med fokus på funktion, form og solide råvarer. En ægte hverdagsluksus.
Blyanterne er brudstærke, lette at spidse, kratter ikke og fremragende til skrivning.

Arbejdet med blyanter og papir er for mig ren lykke. Det er som at plukke blomster af den smukkeste blomstereng.

Produkterne er skabt med høj musik i ørerne, strålende humør, dyb passion og en kæmpe portion kærlighed.

Blyanter, viskelæder og blokke er fine små gaveideer til dem, du holder allermest af eller en ren hverdagsluksus til dig selv.

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2024 A LOVE STORY - Anne Mark Møller