Creation

Creation er skabt af smukke lilla farver som kan tilføre en følelse af elegance, ro og personlighed til ethvert hjem.

De lilla farver kan også tilføre en følelse af luksus, mystik og ro til ethvert rum i hjemmet. Her er nogle ideer til, hvordan de dybe lilla farver kan bidrage til indretningen:

Elegant atmosfære: Dybe lilla nuancer som aubergine eller mulberry kan tilføre en følelse af elegance og raffinement til ethvert rum. De kan bruges til at skabe en luksuriøs atmosfære, især i soveværelser eller stuer.

Beroligende effekt: Lilla er også forbundet med spiritualitet og ro. Dybe lilla farver kan skabe en beroligende atmosfære og fremme afslapning og harmoni. Dette gør dem velegnede til brug i soveværelser eller meditationsspaces.

Dramatisk kontrast: Dybe lilla farver kan fungere godt som accentfarver eller som en kontrast til mere neutrale farver som grå, hvid eller beige. De kan tilføre dybde og interesse til rummet og skabe en visuel fokuspunkt.

Rigdom af tekstur: Dybe lilla farver kan også fremhæve teksturer og materialer i rummet, såsom bløde stoffer, træ og metal. De kan skabe en følelse af dybde og dimension i indretningen.

Personlighedsudtryk: Lilla kan tilføre personlighed og karakter til ethvert rum. De lilla nuancer kan være med til at skabe en unik indretning, der skiller sig ud.

 

350,00DKK
BESKRIVELSE

Her ser du en beskrivelse af de tre forskellige materialer, du kan vælge til dine ønskede motiver:

1) Plakat printet på FSC godkendt papir (ramme medfølger ikke)

2) Kraftigt bomuldslærred med en flot og organisk struktur

3) Minimalistisk og elegant aluminiumsplade

--

BESKRIVELSE AF MILJØVENLIGE PLAKATER
A LOVE STORY'S plakater er trykt med blæk af højeste kvalitet på et smukt 250g satinpapir. Alle plakater trykt i Danmark på FSC®-godkendt papir. FSC godkendt papir sikrer, at der ikke bliver fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenlig sikkerhedsudstyr og løn.

Du kan tilkøbe en ramme til din plakat her

Vi indrammer plakaten gratis for dig, når du køber en ramme og plakat i samme størrelse.

 

BESKRIVELSE AF CERTIFICERET LÆRRED
A LOVE STORY'S lærredsprint er printet på et flot og kraftigt bomuldslærred i en semimat kvalitet. Lærredets overflade har en smuk organisk struktur som efterlader en stilfuld stoflighed. Når lærredet er printet spændes det op på en danskproduceret fyrtræsblindramme. Dybden er ca. 20 mm. Lærredet har certificeringen STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Lærredsprintet leveres klar til ophængning.

 

BESKRIVELSE AF ALUMINIUMSPLADE
A LOVE STORY'S værker kan også printes direkte på en smuk og super elegant aluminumsplade. Det giver et minimalistisk flot udtryk.
Pladen er 3 mm dyb med en sort kant, hvilket giver en flot afslutning på billedet. Den smukke aluminiumsplade har en mat/satinagtig overflade. Med pladen følger beslag, så det er klar til ophængning, når du modtaget printet.

--

NOTE – TILPASNING AF MOTIV

Motivet kan fås i flere forskellige størrelser. Venligst bemærk at der vil ske enkelte beskæringer af motivet, når det tilpasses de forskellige formater.

 

NOTE – FARVER PÅ DIN SKÆRM

A LOVE STORY kan ikke garantere, at farverne på webshoppen svarer fuldt ud til varernes faktiske farver. Det afhænger både af lyset i rummet samt farveindstillingerne på din computerskærm.

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2024 A LOVE STORY - Anne Mark Møller