GENERELT OM LEVERING

Vi behandler din ordre hurtigst muligt. Når A LOVE STORY modtager din ordre sættes produktionen i gang af netop din vare. A LOVE STORY'S lærredsprint, plakater og aluminiumsplader er ikke lagervarer. Dine køb bliver først printet, når du bestiller dem. På den måde tager vi os ekstra godt af miljøet. Vi kun printer de ordrer, der reelt giver glæde rundt om i jeres fine hjem. Derfor beder vi om din tålmodighed i forhold til levering. Leveringstiden afhænger af hvilken vare, du har lagt i kurven. Levering er fra 1-10 dage på de forskellige varer. Vær dog også opmærksom på, at der kan forekomme forsinkelser i forbindelse med travlhed i forbindelse med højtider og udsalgsdage.

Når du har afgivet din bestilling vil du modtage en mail med en ordrebekræftelse. Du modtager endnu en mail, når din bestilling er klar til afsendelse. Der vil være et tracking nummer, så du kan følge din pakke hele vejen hjem. Hvis du er ude af huset, når fragtmanden kommer forbi med din ordre, vil du modtage en afhentningsblanket i din postkasse, og kan herefter afhente din ordre i nærmeste pakkeshop.  

Fri fragt ved bestilling over 799 kr.

. . .

PRISER

Pris på fragt af postkort og kuverter er 29 kr.

Pris på fragt af prints, rammer og spirituel æske med kort er 49 kr.

 

LEVERING

Levering af spirituelle æske med kort, kuverter og postkort: 1-3 dage

Levering af plakat uden ramme og ramme: 1-3 dage

Levering af lærredsprint og plakat med ramme: 7-10 dage

Levering af motiv på aluminiumsplade: 5-7 dage

 

Alle rammer leveres med plexi-glas. Det gør vi for at de kommer hele frem til din væg.

. . .
Venligst bemærk
A LOVE STORY vil ikke i alle tilfælde kunne oplyse om dato for levering, da det kan være afhængigt af A LOVE STORY'S underleverandører og de benyttede fragtfirmaer. Leveringstiden kan være længere i forbindelse med helligdage og A LOVE STORY'S leverandørers ferieperioder og ekstra travle perioder og fejlleverancer fra leverandører.
Modtager du ikke din pakke eller en meddelelse fra fragtselskabet om, at din pakke kan afhentes ved nærmeste pakkeshop bedes du kontakte A LOVE STORY hurtigst muligt. Da vil A LOVE STORY tage hånd om sagen og forsøge at lokalisere pakken.
Ønskes henstilling af varen uden personlig modtagelse gælder følgende: Fragtselskabet og A LOVE STORY fralægger sig ethvert ansvar for beskadigelse og tyveri af varen. Levering sker i Danmark. Ved levering til udlandet kontakt venligst shop@anetmai.com. Aftaleindgåelse foretages på dansk til Norden.
. . .
Forsinkelser
Indtræffer forsinkelser, er bestilleren kun berettiget til at ophæve aftalen, såfremt han samtidig med aftalens indgåelse har præciseret betydningen af, at levering sker på nøjagtig bestemt tid, og at han/hun af A LOVE STORY har fået tilkendegivelse om at dette kan overholdes. Er varen forsinket eller har varen en fejl, kan du klage til nedenstående adresse eller telefonnummer. Klager over fejl ved varen skal ske inden rimelig tid, efter at du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved en almindelig gennemgang af varen. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. To år efter modtagelsen af varen ophører retten til at klage i henhold til Købelovens § 83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.
. . .
Fortrydelsesret
Du har ret til at fortryde dit køb. I så fald skal varen være pakket i orginal emballagen og modtaget af A LOVE STORY senest 14 dage efter, at du har modtaget den. Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen eller ved at undlade at hente den uden samtidig at give besked om, at du fortryder. Fortrydelsesretten kan ikke benyttes, hvis det udelukkende sker for at skade A LOVE STORY.
. . .
Returnering
Alle varer skal returneres i deres originale emballage i samme tilstand som de blev modtaget i. Retur og bytte behandles på egen risiko og bekostning og skal håndteres af dig. Hvis du ønsker at returnere din ordre, bedes du kontakte os via e-mail med dit ordrenummer og årsagen til returneringen. Bemærk, at udgifter til returforsendelse betales af dig. Når vi har modtaget returvarerne og kontrolleret, at varernes tilstand lever op til vores returkrav, krediterer vi beløbet til det samme kort, der blev brugt til købet.
Returvarer skal vedlægges kopi af originalfaktura samt oplysninger om, hvorvidt du ønsker varen byttet, eller om du ønsker pengene retur. Varen skal sendes senest 14 dage efter modtagelsen. Varen skal returneres i samme stand, som da du modtog den. Såfremt originalemballagen ikke medfølger er der risiko for at varen ikke er returneret i samme stand. Mærkater o.l. må ikke være fjernes fra varen. Beskadigede returvarer, der modtages af A LOVE STORY, byttes eller refunderes ikke, hvis skaden er sket på grund af fejlagtig eller mangelfuld indpakning ved returneringen. Såfremt der konstateres fejl eller beskadigelse på varen efter brudt emballagen skal A LOVE STORY kontaktes omgående. A LOVE STORY kræver dokumentation for de eventuelle fejl eller beskadigelser i form af billedmateriale af både emballage, vare samt udførlig beskrivelse. Returvarer håndteres i den rækkefølge, vi modtager dem. Har du ikke hørt fra os inden 9 dage efter indsendelse af returvaren, bedes du venligst kontakte A LOVE STORY. Varer kan ikke sendes pr. efterkrav eller uden omdeling. Du bærer selv risikoen for pakken/varerne, indtil vi modtager dem. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer.
Postadressen er A LOVE STORY, Balticagade 11, 8000 Aarhus, Danmark. Har du spørgsmål, kan du skrive til os på shop@anetmai.com
. . .
Reklamation
Har du modtaget en forkert eller defekt vare, kontakt da venligst shop@anetmai.com
Efter købeloven gives der reklamationsret i 24 måneder på alle varer. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet, som er opstået i op til 24 måneder efter købet. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af fejlagtigt brug af produktet, eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden 14 dage efter, at du har konstateret manglen. Du kan som forbruger kræve omlevering af varen, såfremt reklamationen er berettiget, og omleveringen ikke medfører urimelige omkostninger for A LOVE STORY, eller på anden måde er umulig.

 

Copyright © 2024 A LOVE STORY - Anne Mark Møller