OPLYSNINGER OM A LOVE STORY
A LOVE STORY
Birkevej 7
8240 Risskov, Danmark
Telefon: +45 23 64 67 80

WEBSHOP:
alovestory.dk
E-mail: anne@alovestory.dk
CVR-nr.: 32 00 97 00

Bank: Sparekassen Kronjylland

Når du afgiver bestilling, accepterer du de generelle nedenstående betingelser gældende for A LOVE STORY.

. . .
Bestilling
Alle priser vises i DKK og er inklusiv moms.
Fragt og kreditkort gebyr tillægges i forbindelse med købets gennemførsel.
Når du bestiller produkter på alovestory.dk, skal du være opmærksom på, at aftalen ikke anses for endelig indgået, før du modtager en automatisk ordrebekræftelse fra anne@alovestory.dk. Ordrebekræftelsen bliver sendt til den angivne e-mail adresse. Venligst tjek om du har påført den korrekte e-mail.

. . .
Betaling
Du har følgende mulighed for betaling:
Betalingskort (debit- og kreditkort):
Vi modtager følgende kort:
Dankort og mobilepay. Pengene trækkes først, når din vare er afsendt fra A LOVE STORY. Så snart vi har modtaget din bestilling via Internettet, sender vi en e-mail med ordrebekræftelse til dig. Denne e-mail vil indeholde den samlede betalingssum, samt et ordrenummer. Ved afsendelse af varen modtager du en e-mail med din faktura. Du kan efterfølgende kan hente din ordrebekræftelse online, hvis du har oprettet en konto på alovestory.dk.

. . .
Ordrebekræftelse
Der vises en kopi af ordrebekræftelsen i forbindelse med købets gennemførsel. Endvidere sendes ordrebekræftelsen pr. e-mail til den adresse kunden har opgivet i forbindelse med købet. Du kan efterfølgende hente din ordrebekræftelse online, hvis du har oprettet en konto på alovestory.dk.

. . .
Sikkerhed
Betales der med betalingskort eller e-dankort, er du altid sikret mod misbrug. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1.200 DDK hvis dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data, du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort, er krypteret (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken A LOVE STORY eller andre har mulighed for at læse oplysningerne. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra A LOVE STORY. Send aldrig penge til A LOVE STORY pr. brev. Vi kan ikke påtage os ansvaret for evt. bortkomne kontanter, checks, frimærker eller andet sendt til A LOVE STORY pr. brev.

. . .
Registrering af oplysninger
alovestory.dk registrerer dit navn, din adresse, din e-mail adresse og dit telefonnummer samt faktura i sit kundekartotek i forbindelse med købet. Det gøres for at kunne levere varen til rette adresse, sende ordrebekræftelse og andre relevante oplysninger til din e-mail adresse og for at kunne kontakte dig pr. telefon vedrørende problemer med de oplyste informationer. Oplysningerne videregives ikke, men shop.anetmai.com beholder registreringen i fem år, som loven foreskriver det. Den dataansvarlige er virksomhedens ledelse. Yderligere oplysninger om persondatapolitikken på shop.anetmai.com kan læses under dokumentet persondata under menupunktet betingelser på forsiden.
. . .
Farver på webshoppen
A LOVE STORY kan ikke garantere, at farverne på webshoppen svarer fuldt ud til varernes faktiske farver. Det afhænger både af lyset i rummet samt farveindstillingerne på din computerskærm.
. . .
Ophavsret
Indholdet af denne hjemmeside er ophavsretslig beskyttet, og tilhører A LOVE STORY. Hele eller dele af billeder på hjemmesiden må ikke bruges uden A LOVE STORYS tilladelse.
Billeder leveret af A LOVE STORY må ikke reproduceres, og må ikke bruges i reklamesammenhæng uden A LOVE STORYS tilladelse. Frembringeren, A LOVE STORY, har den fulde ophavsret til frembragte udkast/tegninger/illustrationer/opsætning/design/koncept/tekst.
2020
Copyright © 2024 A LOVE STORY - Anne Mark Møller