Hvidmalet træramme

Tidsløs fin hvidmalet træramme.

Rammen leveres med plexi-glas, som ligner ægte glas.

Rammen er proceret af miljøvenligt FSC godkendt træ.

Vi indrammer dine plakater uden beregning, hvis du køber ramme og plakat i samme størrelse.

380,00DKK
BESKRIVELSE

A LOVE STORY tilbyder 3 forskelle typer af rammer.

** Eksklusiv sort aluminiumsramme.

** Elegant hvidmalet træramme.

** Stilfuld massiv egetræsramme.

 

Alle trærammer miljøvenlige og FSC godkendt.

I en FSC-skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. Samtidigt er FSC en garanti for, at skovdriften tager mange hensyn til skovens biologiske mangfoldighed, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og en ordentlig løn. Princippet er at fælde træer i en skov, uden at skoven tager skade af det. FSC mærker træ fra de skove, der drives bæredygtigt.

FSC er en global non-profit organisation, som arbejder for at udbrede ansvarligt skovbrug verden over. Når du vælger FSC-mærkede produkter, er du med til at passe på verdens skove.

 

3 forskellige størrelser

A LOVE STORY tilbyder rammerne i 3 forskellige størrelser, der passer perfekt til de plakatstørrelser, du kan købe i shoppen.

** 30x40 cm

** 50x70 cm

** 70x100 cm (aluminium og eg)

Gratis indramning af plakater i ramme

Hvis du køber en ramme og et kunstværk i samme størrelse, sørger vi for omhyggeligt at indramme dit køb, så du blot skal pakke ud og hænge op, når du modtager leveringen.

 

Alle rammer er med plexi-glas

Vi indsætter vores plakater ind i rammer med plexiglas af høj kvalitet. Plexi-glas ligner ægte glas.
Plexiglas har nemmere ved at overleve transporten til dit smukke hjem. Hvis vi benytter ægte glas overlever rammerne sjældent transporten.

Rengøring
Plexiglasset tåler ikke rengøringsmidler. Derfor anbefaler vi, at du i stedet tørrer glasset over med en blød klud, enten tør eller hårdt opvredet klud uden brug af kemikalier.

En god fordel og et lille tip
En anden rigtig god fordel er, at plexiglas ikke så let går i stykker som almindeligt glas, så derfor kan du med fordel hænge dine prints flere forskellige steder. Det kan eksempelvis være i soveværelset, entreen, gangarealer og børneværelset.

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2024 A LOVE STORY - Anne Mark Møller