Spirituelle kort

44 spirituelle kort i en smuk æske. Illustrationerne, tryk og art direction er udformet af A LOVE STORY. Skabt i samarbejde med fantastisk dygtige Christina Taabbel Bækgaard, der er spirituel formidler og klarsynsterapeut.

Kortene og æsken er danskproduceret på bæredygtigt smukt og sanseligt FSC certificeret papir.

460,00DKK
BESKRIVELSE

De spirituelle kort er for mig en del af den selvomsorg, tid og ro, man kan berige sig med. Start gerne dagen med at trække et kort, lad teksten falde ind og bring ordene med dig i løbet af dagen. Kortene har stor kraft og dybde, så du mærker en retning, indsigt og fordybelse.

Giv dig selv tid til netop at fuldende selvomsorgen og omslutte den i et sanseindtryk, du kan have med dig.

Arbejdet med illustrationerne har været helt fantastisk – med enorm meget puls og nærvær. Jeg har mærket ind i hver enkelt tekst fra Christina og derfra er akvarellerne, nuancerne og formen skabt på hvert enkelt kort.

Christina Bækgaard kom til mig med ideen om at skabe disse spirituelle kort. Jeg var så heldig at få lov til at udforme
det visuelle udtryk til disse vidunderlige tekster fra klarsynsterapeuten Christina Bækgaard.

Alt tekst er udarbejdet af Christina Bækgaard. Christina har siden 2007 arbejdet med udvikling af mennesker som psykoterapeut og undervist og coached tusindvis af mennesker. Christina er beriget med et veludviklet klarsyn; en særlig, spirituel evne hvor hun ser menneskers potentialer fra et dybere, sjæleligt perspektiv, som kan være afgørende for deres oplevelse af mening med deres liv – og dermed lykke i livet.

Jeg har selv gennem flere år fulgt Christinas kurser og kan på det varmeste anbefale hendes forløb.

Du kan læse mere om Christinas virke her.

 

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2024 A LOVE STORY - Anne Mark Møller