MIND

MIND

At udvide sin bevidsthed kræver åbenhed og nysgerrighed. Det indebærer at være villig til at udfordre vores eksisterende overbevisninger og åbne os for nye perspektiver. Vi kan gøre dette gennem meditation, refleksion, mindfulness eller andre former for indre arbejde. Ved at give os selv tid og rum til at lytte til vores indre stemme, åbner vi op for en kilde af indre visdom.

350,00DKK
BESKRIVELSE

Motivet MIND springer ud af æsken med de 44 spirituelle kort,  jeg har designet til klarsynsterapeut Christina Taabbel Bækgaard.

MIND lyser på udvidelsen af sin bevidsthed – en rejse ind i det ukendte og dybere lag af vores væsen. Det handler om at løfte sløret for de begrænsninger, vi har sat for os selv, og åbne op for nye perspektiver og muligheder.

MIND skal være en kærlig reminder i vores dagligdag. At vi møder motivet på væggen og mærker nysgerrigheden i at åbne op for mere af os selv.

Det handler om at lytte til vores intuitive viden, der ikke altid kan forklares med ord, men føles som en dyb følelse af vished.

Når vi begynder at lytte til vores indre visdom, opdager vi, at den guider os på vores rejse og hjælper os med at træffe beslutninger, der er i overensstemmelse med vores autentiske selv. Den viser os vejen, når vi er i tvivl, og giver os styrke, når vi møder udfordringer. Den bringer os i kontakt med vores inderste værdier og formår at navigere os gennem livets forskellige faser.

At udvide sin bevidsthed og få indre visdom er en kontinuerlig rejse. Det kræver tålmodighed, øvelse og en åben holdning til at omfavne det ukendte.

Så lad os finde modet til at udforske vores indre rige og udvide vores bevidsthed.

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2024 A LOVE STORY - Anne Mark Møller