OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

. . .

Rammer I plakater ind?
Ja, hvis du køber en plakat og ramme i samme størrelse, rammer vi plakaten ind for dig uden ekstra betaling.

. . .

Hvad er fragtprisen?

Pris på fragt af postkort og kuverter er 29 kr.

Pris på fragt af prints, rammer og spirituel æske med kort er 49 kr.

. . .

Hvor lang er leveringstiden?

Levering af spirituelle æske med kort, kuverter og postkort: 1-3 dage

Levering af plakat uden ramme og ramme: 1-3 dage

Levering af lærredsprint og plakat med ramme: 7-10 dage

Levering af motiv på aluminiumsplade: 5-7 dage

. . .

Hvorfor har I plexiglas i jeres rammer?

Plexiglas
Vi indsætter vores plakater ind i rammer med plexiglas af høj kvalitet. Vores Plexi-glas ligner ægte glas. Plexiglas har nemmere ved at overleve transporten til dit smukke hjem.

Rengøring
Plexiglasset tåler ikke rengøringsmidler. Derfor anbefaler vi, at du i stedet tørrer glasset over med en blød klud, enten tør eller hårdt opvredet klud uden brug af kemikalier.

En god fordel og et lille tip
En anden rigtig god fordel er, at plexiglas ikke så let går i stykker som almindeligt glas, så derfor kan du med fordel hænge dine prints flere forskellige steder. Det kan eksempelvis være i soveværelset, entreen, gangarealer og børneværelset.

. . .

Jeg har ikke fået en ordrebekræftelse.

Har du ikke modtaget en ordrebekræftelse efter bestilling af en vare, skyldes dette muligvis en tastefejl. I dette tilfælde kan du kontakte os på anne@alovestory.dk, hvor du kan spørge om din ordre er registreret under korrekt e-mail og navn. Vi kan efterfølgende sende dig en ordrebekræftelse.

. . .

Kan jeg spore jeg min pakke?
Ja du kan spore din pakke via Track and Trace. Alt du skal gøre er at indtaste din korrekte e-mail ved checkout, så vi modtager dine korrekte kontaktinformationer. Herefter vil du modtage en mail med informationerne om, hvordan du kan spore din pakke.

. . .

Min pakke er ikke kommet endnu. Hvad gør jeg?
Din pakke bliver afsendt med GLS, FedEx eller en kurér. Du modtager en mail med et tracking nummer, så du kan tracke din ordre. Mangler der navn på din postkasse, afleverer fragtselskabet ikke din pakke. Er du ikke hjemme, når posten kommer, bliver pakken afleveret hos den lokale pakkeshop.

. . .

Kan jeg bytte min vare?
Vi håndterer ikke ombytning. Hvis du ønsker at bytte din vare fungerer det gennem vores retursystem. Du kan tilbagesende din vare indenfor 30 dage, hvorefter du kan bestille en ny vare, som du plejer.

. . .

Hvornår bliver pengene trukket på mit betalingskort?
Pengene trækkes først, når din vare er afsendt fra A LOVE STORY. Det er af sikkerhedsmæssige grunde ikke muligt at trække et større beløb på dit kort end det, du selv har godkendt.

. . .

Hvordan bestiller jeg et print?

Når du har fundet dit ønskede motiv skal du vælge hvilket materiale, du ønsker at få dit motiv printet på.

1) Vælg motiv

2) Vælg materiale

3) Vælg størrelse

4) Måske ønsker du at tilvælge en ramme, hvis du bestiller en plakat.

 

Du kan vælge mellem 3 forskellige materiale muligheder:

1) Miljøvenligt papir

2) Kraftigt flot bomuldslærred med STANDARD 100 by OEKO-TE® certificering.

3) En smuk og elegant aluminiumsplade (ofte foretrukken kvalitet grundet det minimalistiske udtryk og meget holdbare materiale)

 

Du kan vælge mellem 3 forskellige størrelser:

1) 30x40 cm

2) 50x70 cm (det er denne størrelse, der er mest populær)

3) 70x100 cm

. . .

Hvad er et lærredsprint?

Lærred
lækkert semimat bomuldslærred, med en printteknik, som giver skarpe og klare fotos i gallerikvalitet. Lærredets struktur giver et organisk look og sikrer dig, at du undgår genskin fra diverse lyskilder. Printet er vandfast og falmer ikke. Lærredet spændes udover en 18 mm dyb blindramme og leveres klar til ophængning.lækkert semimat bomuldslærred, med en printteknik, som giver skarpe og klare fotos i gallerikvalitet. Lærredets struktur giver et organisk look og sikrer dig, at du undgår genskin fra diverse lyskilder. Printet er vandfast og falmer ikke. Lærredet spændes udover en 18 mm dyb blindramme og leveres klar til ophængning.Vi pVi Vi printer motiverne på et semimat ekstra kraftigt bomuldslærred. Lærredets struktur har et organisk look. Printet er vandfast og falmer ikke.
Når lærredet er printet spændes det op på en danskproduceret fyrtræsblindramme og leveres klar til ophængning.
En blindramme er en træramme, som lærredsprintet er spændt ud omkring.

Rengøring
Lærredsprintet kan rengøres ved at tørre med let fugtig blød klud i rolige bevægelser.

Gode råd
Lærredsprintet må ikke placeres i direkte sollys. Vær opmærksom på at stearinlys, sollys, sod og tobaksrygning kan have indvirkning på lærredsprintets farver. Lærredsprintet bør ikke udsættes for ekstreme kulde- og varmegrader. Lærredsprintet bør generelt behandles varsomt.

. . .

Hvad er print på en aluminiumsplade?

En aluminiumsplade giver et helt særligt og eksklusivt udtryk. Det er et UV højkvalitetsprint på en aluminiumsplade, som giver printet et skarpt og semimat udtryk. Ved print på en aluminiumsplade får du et refleksfrit print, som ikke falmer. Det et af meget populært produkt, da det er meget stilfuldt, elegant og minimalistisk. Kvaliteten er vandfast og har stor holdbarhed.

Printet falmer ikke og er vandfast. Pladen er 3 mm tyk med en sort kant, hvilket giver en flot afslutning på billedet.

Leveres med skjulte beslag på bagsiden, så billedet får en svævende effekt ca. 10 mm fra væggen.

. . .

Hvilken kvalitet papir trykker I på?
A LOVE STORY sætter en ære i at være miljøbevidste, derfor bliver vores plakater printet på 250g FSC® certificeret papir satin papir på et miljøvenligt trykkeri i Danmark. Vi trykker på papir af høj kvalitet. Du kan læse mere om vores bæredygtighed her på siden.

Vær opmærksom på at A LOVE STORY sælger rammer. Så hvis du køber en plakat og ramme i samme størrelse, så indrammer vi den for dig.

Tip
Hav gerne opmærksomhed på at intet papir kan klare at hænge i direkte sollys. Hvis det hænger direkte i solen vil farverne falme lidt over tid.

. . .

Er farverne som jeg ser dem på min computer?

A LOVE STORY kan ikke garantere, at farverne på webshoppen svarer fuldt ud til varernes faktiske farver. Det afhænger både af lyset i rummet samt farveindstillingerne på din computerskærm.

. . .

Kan man få motiverne i andre størrelser?

Som udgangspunkt har vi formaterne 30x40,  50x70 og 70x100 cm. Men hvis du måtte have et helt særligt ønske, så kontakt A LOVE STORY på anne@alovestory.dk, så vil jeg gøre mit bedste for at guide dig.

. . .

Hvorfor har I ikke lagervarer
For at mindske spild og holde fokus på miljøet har A LOVE STORY ikke lager. Der printes kun på bestilling, det vil sige vi printer først, når du bestiller.

. . .

Specifikke ønsker

Har du specifikke ønsker til en illustration både hvad angår farve og motiv, er du altid velkommen til at skrive en besked til anne@alovestory.dk, så vil jeg hjælpe dig efter bedste evne.

Copyright © 2024 A LOVE STORY - Anne Mark Møller