VELKOMMEN TIL A LOVE STORY

En kunstshop med en dybde af visuelle fortællinger, positive budskaber og spirituel bevidsthed.

Alle værker og udtryk er nøje kreeret med det formål at skabe positive vibrationer. Jeg tror på, at det smukke i at omgive sig med kunst, visuelle udtryk og budskaber, der rammer hjertekulen – det kan være berigende for både vores indre og energien i rummet.

Jeg ønsker, at værkerne bliver en kilde til daglig inspiration med højt vibrerende energi.

At de bringer dig tættere på dig.

At de hænger på væggen som et lille lys.

Jeg håber at de små kærlige påmindelser i hjemmet kan inspirere til

balance

mod

håb

kærlighed

bevidsthed

nærhed

Værkerne hos A LOVE STORY er designet til at være mere end blot dekoration - de er et værktøj til at skabe en atmosfære, der summer af harmoni, balance og smittende energi.

En vigtig del af indretningen er at skabe et rum, hvor vi kan slappe af og genoplade vores energi. At skabe et hjem, der afspejler vores indre selv.

Et hjem fyldt med skønhed og en afslappet atmosfære kan hjælpe os med at skabe balance i en travl hverdag. Det er et sted, hvor vi kan lade vores bekymringer falde og finde indre ro.

 

KUNST MED SYMBOLIK OG BETYDNING

Kunstværkerne er skabt med omhu, og de bærer i sig en dyb symbolik og betydning. Hver farve, penselstrøg og element i værkerne er nøje overvejet for at formidle budskaber om kærlighed, håb, puls, liv, styrke og høj vibrerende energi.

Alle udtryk på A LOVE STORY er skabt med hjertet først og med ønsket om at skabe en positiv indflydelse i dit liv.

Så træd ind i A LOVE STORY og lad værkerne guide dig på en rejse mod indre refleksion, energi og intuition. Find dine egne fortællinger og mærk hvilket motiv, der skal hænge som et lille lys på væggen.

A LOVE STORY er et one-woman-designbureau og  jeg vil gøre mit allerbedste for at sikre dig en høj kvalitet og hvor alt herfra bliver leveret med hjerte, omhu og høj energi.

 

MØD ANNE MARK MØLLER – INDEHAVEREN AF A LOVE STORY 

A LOVE STORY (tidligere Anétmai) blev grundlagt i 2004 af undertegnede, Anne Mark Møller. Jeg har bevæget mig i designbranchen i mere end 25 år.

Visionen har altid været at inspirere og skabe visuelle historier. At finde nerven og frembringe den autentiske historie. At mærke puls, ærlighed og sjæl. At skabe historier, der aldrig mister sin relevans.

Tak fordi du læser med.

Har du lyst til at dele dit print fra A LOVE STORY, når du finder den rette plads i hjemmet eller på kontoret, vil jeg elske at følge med.

Du kan tagge @a.love.story__

 

Kærlighed og vingesus

fra Anne Mark Møller

Copyright © 2024 A LOVE STORY - Anne Mark Møller