PRINTS

Alle motiver tilbydes i 3 forskellige kvaliteter.

Miljøvenligt papir / OEKO-TEX® certificeret lærred / Eksklusivt aluminium

A LOVE STORY benytter danske trykkerier med miljøvenligt fokus

Alle motiver tilbydes i 3 forskellige kvaliteter.

Miljøvenligt papir / OEKO-TEX® certificeret lærred / Eksklusivt aluminium

A LOVE STORY benytter danske trykkerier med miljøvenligt fokus

. . .

Plakat – med eller uden ramme

A LOVE STORY'S plakater er trykt med blæk af højeste kvalitet på et smukt 250g satinpapir.
A LOVE STORY sætter en ære i at være miljøbevidste. Det er vores primære inspirationskilde. Med afsæt i bevidste holdninger om papirvalg og produktion gør A LOVE STORY, hvad der er muligt for at kunne passe godt på naturen. Alle papirvarer er trykt på FSC certificeret papir. Alle A LOVE STORY'S plakater er produceret i Danmark.

A LOVE STORY'S plakater kan købes med eller uden ramme. Køber du uden ramme, vil du modtage den plakat i et plakatrør. Alle rammer er med plexiglas.

Hvis du tilkøber en ramme i samme format som din valgte plakat, indrammer vi selvfølgelig plakaten for dig, så den er klar til at blive hængt op på væggen.

. . .

Print på lærred

A LOVE STORY'S lærredsprint er printet på miljøgodkendt fotolærred.
Når motivet er printet på lærredet spændes værkerne op på blindrammer. En blindramme er en træramme, som lærredsprintet er spændt ud omkring. Tykkelsen er ca. 2 cm.

Rengøring af lærredsprint
Lærredsprintet kan rengøres ved at tørre med let fugtig blød klud i rolige bevægelser.

Gode råd om lærredsprint
Lærredsprintet må ikke placeres i direkte sollys. Vær opmærksom på at stearinlys, sollys, sod og tobaksrygning kan have indvirkning på lærredsprintets farver. Lærredsprintet bør ikke udsættes for ekstreme kulde- og varmegrader. Lærredsprintet bør generelt behandles varsomt.

. . .

Print på elegant aluminium

A LOVE STORY'S aluminiumsplade giver et helt særligt og eksklusivt udtryk. Det er et UV højkvalitetsprint på en aluminiumsplade, som giver printet et skarpt og semimat udtryk. Ved print på en aluminiumsplade får du et refleksfrit print, som ikke falmer. Det et af meget populært produkt, fordi kvaliteten er super elegant. Kvaliteten er vandfast. Leveres med skjulte beslag på bagsiden, så billedet får en svævende effekt ca. 10 mm fra væggen.

Copyright © 2024 A LOVE STORY - Anne Mark Møller