Purple Moon

Dette grafiske motiv tager udspring i naturen, nemlig vores magiske måne. Solen ser din krop. Månen ser din sjæl - lyder et gammel ordsprog. Månen udstråler både ro, indsigt og visdom. Den er her altid og følger med i livet på godt og ondt. Fuldmånen er den lyseste nat i månefasen og det inspirerede mig til dette motiv. Lad denne sjælefulde måne stråle i dit hjem.

Nedenfor kan du læse om nogle af de betydninger, der ofte tilskrives nymånen:

  • Ny begyndelse: Nymånen symboliserer nye begyndelser, og det betragtes som en gunstig tid til at starte nye projekter, sætte mål og implementere positive ændringer i dit liv.

  • Fornyelse: Som en fase af genfødse repræsenterer nymånen en mulighed for at frigøre sig fra det gamle og omfavne nye muligheder og retninger.

  • Indre refleksion: Nymånen kan ses som en tid for indre refleksion og selvundersøgelse. Det er en chance for at dykke ned i din indre verden og forstå dybere lag af din egen bevidsthed.

  • Manifestation og intentioner: Nymånen anses for at være et kraftfuldt tidspunkt for manifestation og intentioner. Det er et øjeblik, hvor energien er koncentreret, og dine ønsker kan tage form.

  • Åndelig forbindelse: Nymånen opfattes også som en tid for øget åndelig forbindelse. Du kan med fordel praktiserer meditation, bønner eller spirituelle ritualer for at styrke din forbindelse til det, der er større end dig.

  • Kvindelig energi: Nymånen er i visse kulturer og spirituelle traditioner forbundet med kvindelig energi og repræsenterer cyklussen af liv, død og genfødsel.

-----

Du kan tilkøbe en ramme til din plakat her


Du kan vælge at få printet motivet som en plakat på FSC godkendt papir, et flot kraftigt bomuldslærred eller en minimalistisk og elegant aluminiumsplade.

 

 

350,00DKK
BESKRIVELSE

Her ser du en beskrivelse af de tre forskellige materialer, du kan vælge til dine ønskede motiver:

1) Plakat printet på FSC godkendt papir (ramme medfølger ikke)

2) Kraftigt bomuldslærred med en flot og organisk struktur

3) Minimalistisk og elegant aluminiumsplade

--

BESKRIVELSE AF MILJØVENLIGE PLAKATER
A LOVE STORY'S plakater er trykt med blæk af højeste kvalitet på et smukt 250g satinpapir. Alle plakater trykt i Danmark på FSC®-godkendt papir. FSC godkendt papir sikrer, at der ikke bliver fældet mere træ end skoven kan nå at reproducere. Samtidig er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, der arbejder i skoven, er uddannede og får ordenlig sikkerhedsudstyr og løn.

Du kan tilkøbe en ramme til din plakat her

Vi indrammer plakaten gratis for dig, når du køber en ramme og plakat i samme størrelse.

 

BESKRIVELSE AF CERTIFICERET LÆRRED
A LOVE STORY'S lærredsprint er printet på et flot og kraftigt bomuldslærred i en semimat kvalitet. Lærredets overflade har en smuk organisk struktur som efterlader en stilfuld stoflighed. Når lærredet er printet spændes det op på en danskproduceret fyrtræsblindramme. Dybden er ca. 20 mm. Lærredet er miljøvenligt og har certificeringen STANDARD 100 by OEKO-TEX®. Lærredsprintet leveres klar til ophængning.

 

BESKRIVELSE AF ALUMINIUMSPLADE
A LOVE STORY'S værker kan også printes direkte på en smuk og super elegant aluminumsplade. Det giver et minimalistisk flot udtryk.
Pladen er 3 mm dyb med en sort kant, hvilket giver en flot afslutning på billedet. Den smukke aluminiumsplade har en mat/satinagtig overflade. Med pladen følger beslag, så det er klar til ophængning, når du modtaget printet.

--

NOTE – TILPASNING AF MOTIV

Tomorrow motivet kan fås i flere forskellige størrelser. Venligst bemærk at der vil ske enkelte beskæringer af motivet, når det tilpasses de forskellige formater.

 

NOTE – FARVER PÅ DIN SKÆRM

A LOVE STORY kan ikke garantere, at farverne på webshoppen svarer fuldt ud til varernes faktiske farver. Det afhænger både af lyset i rummet samt farveindstillingerne på din computerskærm.

Spørgsmål til produktet
Spørgsmål til produktet
Copyright © 2024 A LOVE STORY - Anne Mark Møller